Med ett återvinningsaggregat med roterande värmeväxlare för till -och frånluft kan man utvinna upp till 86% av värmen.

Samtidigt ökar man komforten genom att man själv bestämmer temperaturinblåsningen och att luften är renare tack vare F7-filtrena som motverkar att man får in pollen, avgaser etc. Även radonhalter kan hållas låga genom installation av ett återvinningsaggregat. 

Ett konventionellt system med endast frånluft där luften kommer in via fönsterventiler skapar drag samt att man i onödan kyler ner huset och får in uteluft direkt utan filtrering.

Återvinningsaggregaten har miljövänliga lågeffektsmotorer då de drar mindre ström. Med den medföljande fjärrkontrollern kan man lätt ändra inställningar för bästa komfort.

Hör av er vid intresse

Då varje hus är unikt krävs platsbesök för att kunna lämna offert.

Ring oss så berättar vi mera.
Tfn: 08-522 990 99.

 Kontakt

Periodvis har vi väldigt hög belastning och kan ha svårt att ta emot ditt samtal. Du kan då även höra av dig via mail till info@univent.se så återkommer vi så fort vi kan.

Information

Besöksadress:

Drivhjulsvägen 22, 126 30 Hägersten

Leverantörsfakturor skickas till faktura@univent.se

Fakturaadress: Uni-Vent AB, Gripsholmsvägen 4, 125 71 ÄLVSJÖ

Vi är ett väletablerat och tryggt företag att samarbeta med.Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.