Uni-Vent AB är ett ventilationsföretag som bildades år 2005 och som därefter haft en mycket stark tillväxt. Vi består idag av ett tiotal ambitiösa och kunniga medarbetare och vi förväntar oss en fortsatt tillväxt.

Framförallt är vi inriktade på att finna den lämpligaste lösningen för våra kunder både ur ett funktionellt och ur ett ekonomiskt perspektiv. Därtill är arbetets kvalitet av yttersta vikt och vi lägger ner mycket tid på att vidmakthålla och finna förbättringsutrymmen inom detta område.

Vi utför främst luftflödesinjusteringar, uppmätningar, utredningar av ventilationssystem och installationer. Främst arbetar vid emot huvud- och/eller totalentreprenörer.

Kvalitén är viktig!

Vi skall utföra ett arbete som vi kan vara stolta över vilket kräver att vi tänker både på kvalitén och miljön.

För Uni-Vent AB är nöjda kunder det viktigaste och vårt motto är "att inte lämna något åt slumpen".

Våra arbeten utförs alltid ur ett kvalitets- och miljöperspektiv där vi säkerställer att vi gör det som är mest lämpligt.

Medarbetare

Vi söker självgående injusterare och projektledare inom ventilation. Krav på goda kunskaper i svenska samt b-körkort.

Skicka ditt CV till yvonne@univent.se

Information

Under v 26-32 har kontoret semesterstängt. Se under här för vidare kontaktinformation under denna period.

Besöksadress:

Drivhjulsvägen 22, 126 30 Hägersten

Leverantörsfakturor skickas till faktura@univent.se


Vi är ett väletablerat och tryggt företag att samarbeta med.Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.